ECLISSI present op Het Juweel 2016

juwelenbeurs-kop-2016-942x237

ECLISSI present op Het Juweel 2016

Op 10 tot en met 12 juni a.s. vindt de uiterst bijzondere verkoopexpositie Het Juweel plaats op Buitenplaats Sparrendaal, Driebergen.

Alle liefhebbers van bijzondere en zeldzame juwelen, sieraden en horloges halen hun hart op tijdens deze exclusieve beurs. Tijdens Het Juweel presenteren meer dan 25 internationale juweliers, edelsmeden & horlogespecialisten hun exclusieve collecties in de stijlvolle ambiance van Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen.

Buitenplaats Sparrendaal bevindt zich dichtbij de bosrijke omgeving van het natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug. Deze historische buitenplaats heeft in de ruim 250 jaar van haar bestaan een rijke geschiedenis opgebouwd. Sparrendaal is enige jaren geleden volledig gerestaureerd. De fraai aangelegde tuin is direct vanaf het bordes toegankelijk.

Om een bezoek aan de juwelenbeurs compleet te maken, kunt u genieten van een gratis rondleiding over Het Juweel. De rondleidingen worden dagelijks om 12.00, 14.00 en 16.00 uur gegeven door Juwelenexpert Wendy Roelofs van Arqadia.

Geniet bovendien van een drankje op het sfeervolle buitenterras. U bent van harte welkom!

Voor meer informatie en een impressie van Het Juweel kijk op http://www.juwelenbeurs.nl/