Expositie ECLISSI en Creutzberg | Van Dun in Oisterwijk

Galerie Creutzberg van Dun

Expositie ECLISSI en Creutzberg | Van Dun Contemporary Art Galleries

De schoonheid van zowel kunst als juwelen spreekt zeer tot de verbeelding. Er is veel passie, creativiteit en ambachtelijk vakmanschap vereist om tot een prachtig werk te komen. Kunstliefhebbers weten juwelen te waarderen en vice versa. Dat is de achtergrond van de presentatie van de collectie van ECLISSI bij Creutzberg | Van Dun Contemporary Art Galleries. Gevestigd in een negentiende-eeuws rijksmonument op De Lind in Oisterwijk.

Creutzberg | Van Dun Galleries is een is een internationaal opererende galerie voor hedendaagse kunst: schilderkunst, glaskunst, beeldhouwkunst en fotografie. Niet alleen het werk van overbekende Nederlandse kunstenaars, maar ook nieuwe ontdekkingen uit binnen- en buitenland. http://galleries-cd.com/

De collectie van ECLISSI is in Oisterwijk te zien op zaterdag 5-12 en zondag 6-12 a.s. en zaterdag 12-12 en zondag 13-12 a.s. Mark en Stan vertellen u graag meer over de collecties. Maar ook over de herkomst in Italiƫ, gebruikte materialen goud en diamanten, ambachtsmensen die de sieraden gemaakt hebben, design en nog veel meer.