Sanne Wevers Sportvrouw van het Jaar 2016

Sanne Wevers

Draagt prachtige jurk en juwelen uit collectie ‘Bosch by Addy’

Sanne Wevers is op het NOS | NOC*NSF Sportgala verkozen tot Sportvrouw van het Jaar. De 25-jarige turnster kreeg in Amsterdam de Jaap Eden-trofee uitgereikt door tv-presentator Matthijs van Nieuwkerk.

Nooit eerder won een Nederlandse turnster een individuele medaille op de Olympische Spelen, maar in Rio de Janeiro werd geschiedenis geschreven. Wevers bracht heel Nederland in vervoering met haar gouden oefening op balk. "Fenomenaal, historisch en ongekend", klonk het emotionele televisiecommentaar van Hans van Zetten.

"Wauw! Dit is echt fantastisch", vertelde Wevers in haar bedankwoordje. "In Rio de Janeiro heb ik mijn droom waar kunnen maken. Ik wil vooral mijn trainer en vader Vincent bedanken, ik ben heel blij dat ik met jou de mooiste route uit mijn leven heb kunnen bewandelen."

Deze avond droegen Sanne en haar tweelingzus Lieke een jurk van Addy van den Krommenacker en de bijpassende juwelen uit de collectie ‘Bosch by Addy’ die ECLISSI in samenwerking met Addy van den Krommenacker heeft ontwikkeld. Een prachtig plaatje!

Heeft u interesse in de ‘Bosch by Addy’ juwelen? Neem gerust contact met ons op via stan.voogd@eclissi.nl of bel 06-22417811.

http://nos.nl/artikel/2149569-sanne-wevers-is-sportvrouw-van-het-jaar.html