Handgemaakte juwelen, rechtstreeks van de bron

ECLISSI gioielli, Brugske 19, 5171 VR Kaatsheuvel
Telefoon: +31 (0)85 8640 121 E-mail: info@eclissi.nl

ECLISSI, schitterend licht

ECLISSI is Italiaans voor eclips of zonsverduistering. De indrukwekkende corona en het schitterende licht dat ontstaat tijdens een eclips, vormen de inspiratie voor de handgemaakte juwelen van ECLISSI.

Het geheim van ECLISSI

Het geheim van ECLISSI is helemaal geen geheim. Het is een simpel en doeltreffend concept. Neem de mooiste en beste basismaterialen. Laat ze verwerken door traditionele Italiaanse ambachtslieden, in het hart van de high end juwelenproductie in Valenza (Piemonte). En lever ze persoonlijk aan klanten in Nederland, waardoor zij meeprofiteren van de korte lijnen. ECLISSI heeft immers geen winkels en gebruikt geen tussenhandel.

Oog voor kwaliteit

Heeft u oog voor kwaliteit? Dan kunt u het concept en de collectie van ECLISSI zeker waarderen. Al onze juwelen zijn met Italiaanse finesse handgemaakt en zijn verfijnd tot in de kleinste details. De ECLISSI ateliers hebben jarenlang geproduceerd voor internationale topmerken, waaronder Bulgari.

De beste basismaterialen

De basis van elk sieraad van ECLISSI bestaat uit 18 karaat wit-, geel- en/of roségoud. Onze diamanten zijn 100% natuurlijk en van zeer hoge kwaliteit. Om precies te zijn: minimaal G kleur, VS zuiverheid, Very Good slijpsel. In onze Alta Gioielleria lijn zelfs minimaal F kleur, VVS zuiverheid, Very Good/Excellent slijpsel. Wij garanderen dat uitsluitend conflictvrije diamanten zijn verwerkt die in overeenstemming zijn met alle betreffende VN-resoluties. Voor meer informatie zie het Kimberley Process. Onze diamanten zijn door IGI, HRD of GIA gecertificeerd.

Eigen collectie en in opdracht

ECLISSI maakt exclusief voor Nederland sieraden met eenzelfde look & feel en design als de bekende topmerken. In passie en kwaliteit gaan wij echter graag een stapje verder. Dat ziet u bijvoorbeeld terug aan de binnenzijde van onze sieraden. Die krijgt bij ons net zoveel aandacht als de buitenzijde. ECLISSI maakt naast een eigen collectie ook juwelen in opdracht op basis van uw persoonlijke wensen en ideeën.