De mensen die het merk Eclissi maken

ECLISSI gioielli, Brugske 19, 5171 VR Kaatsheuvel
Telefoon: +31 (0)85 8640 121 E-mail: info@eclissi.nl

Italiƫ als thuisbasis

De mensen die het merk ECLISSI maken zijn de broers Mark en Stan Voogd. Mark is sinds 1998 actief als diamantair in Valenza, het hart van de high end juwelenproductie in de prachtige streek Piemonte. Mark levert geslepen diamanten aan bekende juwelenfabrikanten in Valenza en daarbuiten. Gerenommeerde merken als Bulgari, Cartier, Damiani en Boucheron laten in Valenza (een deel van) hun collectie vervaardigen. Vaak door dezelfde vakmensen als die werken voor ECLISSI.

Van finance naar brilliance

Stan Voogd is the Dutch connection van ECLISSI. Stan is van oorsprong Registeraccountant en was jarenlang actief in de auditsector en consultancywereld. In 2015 maakt hij de bijzondere stap van finance naar brilliance. Samen met zijn broer Mark maakt Stan de unieke propositie van ECLISSI waar; handgemaakte juwelen van hoge kwaliteit in Nederland op de markt brengen. Niet via winkels, maar direct en persoonlijk aan de eindconsument.

Mark Voogd

Mark Voogd

Polished Diamond Grader
Gediplomeerd Polished Diamond Grader. Opgeleid in Antwerpen bij International Gemological Institute (IGI). Van huis uit Fiscaal Jurist. Bijna 20 jaar ervaring in het hart van de high end juwelenproductie in Valenza (Piemonte). Contacten bij de bron; zowel in de diamantsector (Antwerpen, Tel Aviv & Bombay) als bij juwelenfabrikanten. De man ter plaatse. Verantwoordelijk voor ontwerp en productie.
Stan Voogd

Stan Voogd

Advies & Sales
Het aanspreekpunt voor klanten in Nederland. Van oorsprong Registeraccountant en Consultant, daarna Partner in een Consultancybedrijf. Maakte in 2015 de bijzondere stap van finance naar brilliance. Een netwerker pur sang. Weet als geen ander wat mooi is. En vertelt er graag en met veel passie over. Komt naar u toe of ontvangt u in de showroom in Kaatsheuvel. Verantwoordelijk voor advies en sales.